Dades de contacte
Avenida del Fener, 14 AD700 Andorra - Escaldes-Engordany Andorra
Telèfon: +376 802 930
+376 802 930
Fax:
Contactar
Camps Obligatoris
Missatge enviar correctament
Home > Contacte i mapa

Contacte i mapa
Exe Prisma

L’Hotel Exe Prisma és l’elecció intel·ligent per a tots aquells que estan buscant un lloc eminentment cèntric, a prop de tot, i amb prioritats com les compres, el descans i les ofertes lúdiques que ofereix Andorra.

L’hotel està situat a Escaldes-Engordany, a un pas de la confluència entre l’Avinguda Meritxell i l’Avinguda Carlemany. Es tracta de l’epicentre de la zona comercial i d’oci d’Andorra. Si bé es troba a 40 metres de l’Avinguda Carlemany, el carrer de l’hotel és molt tranquil i silenciós.

Des de l’hotel és possible anar caminant a totes les ofertes lúdiques i comercials que ofereixen Escaldes i Andorra la Vella. L’Hotel Exe Prisma es troba a 5 minuts a peu de l’Illa Carlemany, un dels grans complexos lúdico-comercials d’Andorra, amb botigues, supermercats i sales de cinema, i a 5 minuts del centre termal Caldea.

L’accés des d’Espanya, des de França i des de les pistes d’esquí és summament fàcil i ràpid, ja que l’hotel es troba a 200 metres de la CG2 (Carretera de l’Obac), la principal via de comunicació d’Andorra.

L’Hotel Exe Prisma es troba a 14 km. de l’estació hivernal de Vallnord, a 16 km de GrandValira i 25 km de Naturlandia.